Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου – Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Σπετσών

Σπέτσες, 23 Ιουλίου 2020

 

 Αγαπητοί συνδημότες,

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε «προ των πυλών»,  σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου  Σπετσών .

Συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια δομή που σκοπό της έχει την δωρεάν προσφορά φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων, όπως και το Κοινωνικό Παντοπωλείο τη δωρεάν προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας έχουν αναπτύξει ένα πλέγμα δράσεων προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δωρεάν προμήθεια τους σε φαρμακευτικά σκευάσματα και προϊόντα από φαρμακοβιομηχανίες, φαρμακευτικούς συλλόγους, προϊόντα οικιακής χρήσης και τρόφιμα από βιομηχανίες και τοπικούς φορείς.

Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών του νησιού μας και φίλων του τόπου μας ώστε κάθε ιδιώτης να δωρίζει τα φάρμακα που πλέον δε χρειάζεται, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως επίσης τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης και υπόδησης. 

Αυτό που εσύ δε χρειάζεσαι για κάποιον άλλον είναι θησαυρός. 

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευχόμαστε να παραμείνετε υποστηρικτές και αρωγοί σε κάθε παρόμοια προσπάθεια . 

Mε εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σπετσών

 

 Παναγιώτης Λυράκης

Δείτε ακόμα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Σπετσών» (1 θέση (ΠΕ/ΤΕ) Κοινωνικός Λειτουργός ή ΔΕ Βοηθός Φαρμακοποιού)

STEP-IN Energy Saving Tips

Ανακοίνωση Ο Δήμος μας κοντά στον πολίτη, δίνει χρήσιμες συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας. Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου STEP-IN, δημιουργήθηκε ένα φυλλάδιο που περιλαμβάνει