Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου – Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Σπετσών

Σπέτσες, 23 Ιουλίου 2020

 

 Αγαπητοί συνδημότες,

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε «προ των πυλών»,  σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου  Σπετσών .

Συγκεκριμένα, το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια δομή που σκοπό της έχει την δωρεάν προσφορά φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων, όπως και το Κοινωνικό Παντοπωλείο τη δωρεάν προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενους.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας έχουν αναπτύξει ένα πλέγμα δράσεων προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δωρεάν προμήθεια τους σε φαρμακευτικά σκευάσματα και προϊόντα από φαρμακοβιομηχανίες, φαρμακευτικούς συλλόγους, προϊόντα οικιακής χρήσης και τρόφιμα από βιομηχανίες και τοπικούς φορείς.

Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών του νησιού μας και φίλων του τόπου μας ώστε κάθε ιδιώτης να δωρίζει τα φάρμακα που πλέον δε χρειάζεται, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, όπως επίσης τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης και υπόδησης. 

Αυτό που εσύ δε χρειάζεσαι για κάποιον άλλον είναι θησαυρός. 

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευχόμαστε να παραμείνετε υποστηρικτές και αρωγοί σε κάθε παρόμοια προσπάθεια . 

Mε εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σπετσών

 

 Παναγιώτης Λυράκης

Δείτε ακόμα

Περίληψη Ανακοίνωσης υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο Δήμο Σπετσών (ΑΔΑ: 97ΖΔΩ18-ΗΩΦ)

Περίληψη Ανακοίνωσης υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/2019 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο Δήμο Σπετσών Ο Δήμος Σπετσών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”

                                                                                                                                 28 Ιανουαρίου 2021                                                                           Δελτίο Τύπου Γ. Πατούλης: «Η ορθή χρήση των αντιβιοτικών αλλά και ο εμβολιασμός ως μέτρο πρόληψης, προάγονται μέσω της έγκυρης

Έναρξη διαδικασίας Εγγραφής νηπίων στο ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ για το σχολικό έτος 2021-2022

Έναρξη διαδικασίας Εγγραφής νηπίων στο ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ για το σχολικό έτος 2021-2022 Το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς