Άγιος Μάμας

Η παραλία της πόλης των Σπετσών. Την προτιμούν κυρίως οι ντόπιοι και τα παιδιά. Αρκετά μεγάλη με άμμο και βότσαλο. Στα δεξιά της έχει κατασκευασθεί τσιμεντοβραχίονας. Όμορφη, με αμμώδη βυθό και εύκολα προσβάσιμη, αποτελεί την εύκολη λύση για ένα γρήγορο μπάνιο. 
Το καλοκαίρι του 2015 τοποθετήθηκε με μέριμνα του Δήμου Σπετσών ειδική ράμπα διευκόλυνσης λουομένων ΑΜΕΑ. Η αποδοχή του έργου αυτού ήταν πολύ μεγάλη καθώς διευκόλυνε τα μέγιστα τη δυνατότητα των ΑΜΕΑ καθώς και όλων των ατόμων με κινητικά προβλήματα για εύκολη και ασφαλή είσοδο στη θάλασσα. 
Λειτουργεί με τηλεχειριστήριο το οποίο ο ενδιαφερόμενος λουόμενος ή ο συνοδός του το προμηθεύεται ΔΩΡΕΑΝ από σημείο που υποδεικνύει κάθε φορά ο Δήμος με την υποχρέωση να το επιστρέψει όταν ολοκληρώσει το μπάνιο του. 
Κοντά στην παραλία υπάρχουν καφέ. 


Τηλ. Επικοινωνίας για την ΔΩΡΕΑΝ χρήση του τηλεχειριστηρίου: 2298320010

Δείτε ακόμα

Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι, Σπέτσες   Η παραλία των Αγίων Αναργύρων είναι η μεγαλύτερη των Σπετσών. Όμορφη βοτσαλωτή παραλία με αμμώδη βυθό, οργανωμένη, προσφέρει και θαλάσσια σπορ.

Παράδεισος

Παραλία Παράδεισος – Σπέτσες Στον δρόμο από Βρέλλο προς Λιγονέρι θα συναντήσουμε στα αριστερά μας πολύ όμορφες μικρές ήσυχες παραλίες με γαλάζια καθαρά νερά και

Ανάσταση (παραλία)

Παραλία Ανάσταση, Αναργύρειος Σχολή – Σπέτσες Βοτσαλωτή μικρή παραλία που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία της Ανάστασης, στην αρχή του δρόμου για τις Σχολές απέναντι από το ερείπιο

Αγία Παρασκευή

Παραλία Αγία Παρασκευή – Σπέτσες Η καταπράσινη πευκόφυτη παραλία της Αγίας Παρασκευής με το γραφικό εκκλησάκι, θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη των Σπετσών. Χονδρό βότσαλο και

Λιγονέρι

Παραλία Λιγονέρι – Σπέτσες Η Παραλία στο Λιγονέρι βρίσκεται κάτω από τον οικισμό των Μηχανικών. Η παραλία χωρίζεται σε δύο μεριές και είναι αρκετά μεγάλη.