Αγία Παρασκευή

Η καταπράσινη πευκόφυτη παραλία της Αγίας Παρασκευής με το γραφικό εκκλησάκι, θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη των Σπετσών. Χονδρό βότσαλο και όμορφα κρυστάλλινα νερά. Μπορούμε να έρθουμε και με το λεωφορείο και με τα καΐκια που κάνουν τις ημερήσιες εκδρομές.

Η παραλία είναι οργανωμένη (λειτουργεί μπαράκι) κατά την τουριστική περίοδο. Ωστόσο, επιβεβαιώστε για τη λειτουργία του πριν ξεκινήσετε.

Δείτε ακόμα

Λιγονέρι

Παραλία Λιγονέρι – Σπέτσες Η Παραλία στο Λιγονέρι βρίσκεται κάτω από τον οικισμό των Μηχανικών. Η παραλία χωρίζεται σε δύο μεριές και είναι αρκετά μεγάλη.

Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι, Σπέτσες   Η παραλία των Αγίων Αναργύρων είναι η μεγαλύτερη των Σπετσών. Όμορφη βοτσαλωτή παραλία με αμμώδη βυθό, οργανωμένη, προσφέρει και θαλάσσια σπορ.

Παλιό Ξενία

Παραλία Παλιό Ξενία – Σπέτσες Κάτω από την θέση του παλιού Ξενία των Σπετσών στις Σχολές, θα βρούμε μία πολύ μικρή βοτσαλωτή ήσυχη παραλία (έχει

Βρέλλος

Βρέλλος, Λιγονέρι – Σπέτσες Η παραλία του Βρέλλου εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε μία πλήρως οργανωμένη παραλία. Πριν 10-15 χρόνια ήταν μία απόμερη και ερημική

Παράδεισος

Παραλία Παράδεισος – Σπέτσες Στον δρόμο από Βρέλλο προς Λιγονέρι θα συναντήσουμε στα αριστερά μας πολύ όμορφες μικρές ήσυχες παραλίες με γαλάζια καθαρά νερά και

Άγιος Νικόλαος

Παραλία Άγιος Νικόλαος, είσοδος Παλιού Λιμανιού – Σπέτσες Μικρή παραλία με άμμο και ψιλό βότσαλο στον ορμίσκο κάτω από τον Άγιο Νικόλαο. Υπάρχει και τσιμεντοβραχίονας.