Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)»

Η Κοινωνική Πολιτική και Αλληλεγγύη του Δήμου Σπετσών θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 30/11//21 από τις 09:00-12:00 στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.
Η διαδικασία θα διενεργηθεί τηρουμένων όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων νόμιμων διαδικασιών.
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Αττικής και την Αντιπεριφέρεια της Π.Ε. Νήσων που εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας.
Δεσμευόμαστε να επαναλάβουμε και στο μέλλον ανάλογες δράσεις, καθώς κανένας Πολίτης δεν πρέπει να νιώθει μόνος.
Facebook
Email
Print
WhatsApp

Δείτε ακόμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αρ. ΣΟΧ 3/2020 για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Σπετσών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ   Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 11.01.2021 έως και 20.01.2021. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Περίληψη

Δελτίο Τύπου ΑΡΜΑΤΑ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: Διεξαγωγή ή μή των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΡΜΑΤΑ 2021 Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. 49/2021 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπετσών,