Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Το χωριό αυτό θα βρίσκεται στην επίσημη σελίδα του δήμου μας, που αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να το προσφέρει δώρο στους δημότες τους. Με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν θα δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά του νησιού μας να ζήσουν μία υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία! 

Ας δούμε όμως ποιος θα είναι ο ξεναγός μας σ’ αυτή τη μοναδική, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτική βόλτα.

Στον πλανήτη Γη φτάνει ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι όλο ερωτήσεις και απορίες. Το όνομα του Ε;ΤΙ;   Έρχεται από «ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ» με αποστολή υψίστης σημασίας να μάθει πληροφορίες για τα  Χριστούγεννα στην Γη, με σκοπό… να γράψει έκθεση στο σχολείο του. Ο μικρός αξιαγάπητος εξωγήινος θα ζητήσει την βοήθεια παιδιών και καλικαντζάρων. Αυτά με σύμμαχο την φαντασία τους και την σύγχρονη τεχνολογία θα τον βοηθήσουν αποτελεσματικά! Θα επισκεφτούν το Μουσείο των Αξιών που δεν πρέπει να χαθούν (όπως η αγκαλιά, το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το να πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη και να κάνεις μια ευχή όταν πέφτει ένα αστέρι, κ.α.). Ο μικρός μας εξωγήινος θα μάθει ακόμα τα παλιά παιχνίδια που παίζανε στην Γη, όπως κρυφτό, κουτσό, αμπάριζα κ.α. Θα γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη, τη Μάγια Μέλισσα και τα Στρουμφ,  θα πάρει μαθήματα καραγκιόζη, χορού, μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής! Τα παιδιά θα μπορούν επικοινωνήσουν – μέσω sms – με τον Άγιο Βασίλη, τα Στρουμφάκια και τον Εξωγήινο Ε;ΤΙ; ρωτώντας τους ό,τι θέλουν!! Αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα, τα παιδιά θα γνωρίσουν έναν ιδιαίτερο φίλο που θα τους μείνει αξέχαστος!

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη, με πιλοτική προβολή 5 & 6 Δεκεμβρίου, αλλά, το κοινό θα μπορεί να την δει κανονικά όλο το θέαμα και από 12 Δεκεμβρίου, έως 6 Ιανουαρίου 2021, θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο. Στις ώρες  17:00 έως 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/spetses/ και ο κωδικός είναι spetses2020

Facebook
Email
Print

Δείτε ακόμα

«Σπέτσες 2021- Στο Σταυροδρόμι της Ιστορίας»

Tην Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 19:30, στo προαύλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου Σπετσών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της επιτροπής «Σπέτσες 2021-

Εκλογή μελών Δημοτικής Επιτροπής

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 2/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Δημοτικής Επιτροπής, – της οποίας Πρόεδρος είναι η Δήμαρχος κ. Φραγγιά Ευγενία -,