Πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών με τη μέθοδο της LINGUAPHONE

Την περίοδο που διανύουμε η διγλωσσία και ειδικά η γνώση των Αγγλικών είναι απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας.

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του οποίου είναι μέλος ο Δήμος Σπετσών, σε συνεργασία με την Linguaphone, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης, που απαιτούν ευελιξία και αποτελεσματικότητα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, δημιούργησε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον, την ηλεκτρονική πλατφόρμα Linguaphone Digital School μέσω της οποίας ο εκπαιδευόμενος μπορεί να μάθει μια ξένη γλώσσα ή να ‘’φρεσκάρει’’ και να εξασκήσει τη γλώσσα που ήδη γνωρίζει με το δικό του ξεχωριστό ρυθμό και σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες (e-learning).

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα: το πρώτο English Course αφορά την εκμάθηση Γενικών Αγγλικών και το δεύτερο Business English αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το κόστος που έχει συμφωνηθεί με την Linguaphone, ειδικά για το Διαδημοτικό Δίκτυο, είναι μόλις 2€ ανά κωδικό (δηλ. ανά δημότη που μπορεί να συμπεριλάβει την οικογένεια του) το μήνα (πλέον ΦΠΑ) και καταβάλλεται ετησίως.

Οι Δημότες ή οι Επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, πρέπει να στείλουν την σχετική αίτηση συμμετοχής με email:  kbilirakis@eddyppy.gr  ή fax:2106105641 και στη συνέχεια θα ενημερωθούν για την οικονομική συμμετοχή τους και την παραλαβή των κωδικών τους.

 

Facebook
Email
Print

Δείτε ακόμα