«Σπέτσες 2021- Στο Σταυροδρόμι της Ιστορίας»

Tην Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 19:30, στo προαύλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου Σπετσών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της επιτροπής «Σπέτσες 2021- Στο Σταυροδρόμι της Ιστορίας», στο πλαίσιο των εορτασμών της ένδοξης επετείου των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που συνεχίζουν να εφαρμόζονται από τον ΕΟΔΔΥ, για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, η εκδήλωση δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων ατόμων είναι συγκεκριμένος, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Σεβόμενοι το μέγιστο αγαθό της δημόσιας υγείας και την ανάγκη διαφύλαξής της, ζητούμε την κατανόησή σας.

Επετειακές εκδηλώσεις προγραμματίζεται να πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του 2021 και, εφόσον αίρονται σταδιακά τα  περιοριστικά μέτρα, ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να αποδώσουμε από κοινού τις πρέπουσες τιμές στη μνήμη των ένδοξων προγόνων μας.

Δείτε ακόμα

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)

Η Κοινωνική Πολιτική και Αλληλεγγύη του Δήμου Σπετσών θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 28/09/21 στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής