Δράσεις

Στον Δήμο Σπετσών πολλές είναι οι δράσεις με κύριο γνώμονα το καλό των πολιτών και επισκεπτών του νησιού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές.

                                                                                                              ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Κάθε χρόνο, από το 1991 και μετά, δύο φορές το χρόνο γίνεται εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Σπετσών σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, το Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών και το Δήμο Σπετσών. Το 2015 έγιναν με επιτυχία δύο αιμοδοσίες και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις και τα αποτελέσματα. 

2015 – Αιμοδοσία 27ης Ιουνίου 
Ανακοίνωση
Στις 27 Ιουνίου 2015 θα γίνει Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα του Δήμου Σπετσών, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Από τις 9:00 έως τις 13:30 θα μπορούμε να ενισχύσουμε την Τράπεζα μας. Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας και για την ενημέρωση των συμπολιτών μας που δεν έχουν facebook. Είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει εκείνες τις ώρες να “παραμιλάει” το νησί για την αιμοδοσία. Και όσοι δεν μπορούν για τον οποιοδήποτε λόγο να δώσουν αίμα, ας νιώσουν την υποχρέωση να παρακινήσουν κάποιον άλλο που μπορεί! Υπάρχει στόχος 100 φιάλες αίμα σε αυτές τις λίγες ώρες. Είναι εφικτό αρκεί να μας βοηθήσετε!!!
Αποτέλεσμα
Κατά την χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στο νησί μας συγκεντρώσαμε 111 φιάλες αίμα σε 4,5 ώρες. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

2015 – Αιμοδοσία 24ης Οκτωβρίου 
Ανακοίνωση
Νέα συνάντηση για την προσφορά μας σε αίμα! Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας για να “πλουτίσουμε” την τράπεζα μας!!!! Νέα προσπάθεια για να ξεπεράσουμε το προηγούμενο ρεκόρ προσφοράς!!!! Διαδώστε την εκδήλωση και σας περιμένουμε εκεί με την χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο!!!

Αποτέλεσμα
Κατά την χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στο νησί μας συγκεντρώσαμε 106 φιάλες αίμα σε 4,5 ώρες. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Facebook: Τράπεζα Αίματος Δήμου Σπετσών (Κοινότητα)   https://el-gr.facebook.com/bloodbankspetses


ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΜΜΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως μετά από μεγάλη πίεση του δήμου μας προς την περιφέρεια, καταφέραμε να πετύχουμε την τοποθέτηση ειδικής κατασκευής για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) στην παράλια του Αγίου Μάμα Σπετσών. Η πρόσβαση στην παράλια είναι ανάγκη όλων, εμείς από την πλευρά μας κάναμε το αυτονόητο…